ARTVİN / BORÇKA - Cumhuriyet Ortaokulu

Kas

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! " Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Cuhuriyet Ortaokulu olarak İngilizce Dergimiz çıktı.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bayram BAKIR ve Şube Müdürü Sayın Halil SOYER okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzda sınıfalara girerek okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle sohbet ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı Borçka Cumhuriyet Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz da öğrencilere Afet Eğitimi verildi.

Eyl

Öğrencilerimizin hazır bulunuşluk seviyelerini tespit etmek maksadıyla LGS tarzına uygun deneme sınavı yapıldı.

Eyl

2021 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA OKULLARIMIZ DA ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER BAŞLADIK

Eyl

YAŞAYAN MATEMATİK ARTVİN' e SAYISAL BAKIŞ Projesi kapsamında öğrencilerimiz Ambarlı YİBO da.

Tem

Telafide Ben De Varım Kapsamında Öğretmen Arkadaşlarla Doğa Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Tem

Teleafide Ben De Varım Kapsamında Voleybol Turnuvası ve Bireysel Sporlar Etkinliğinden Kareler

Haz

Seneye 8.sınıf olacak 7. sınıflarımızla 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı hakkında toplantımızı gerçekleştirdik.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizle LGS Sınavı öncesi son buluşmamızı Çevrimiçi ortamda gerçekleştirdik.

May

24 Mayıs Pazartesi Günü Saat 09.30 da İlçe Geneli 8.Sınıflara deneme sınavı yapıldı.