ARTVİN / BORÇKA - Cumhuriyet Ortaokulu

OKULUMUZDA SATRANÇ TURNUVASI YARI FİNAL MAÇLARI YAPILDI

Kas

OKULUMUZDA SATRANÇ TURNUVASI ÇEYREK FİNALİ YAPILDI.

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik kapsamında Firdevs ÖZBEK hocamız tarafından okulumuz öğrencilerinin etkinlikleriyle okul gazetemiz hazırlanmıştır.

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin ve şehitlerimizin yâd edilmesi, gazilerimize minnet ve şükranların sunulması, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillerimize aktarılması, toplumsal hafızanın diri tutulması amacıyla yapılacak etkinliklerin geniş kitlelere yaygınlaştırılması önem arz etmektedir. Bu kapsamda okulumuz öğrencilerinin yapmış olduğu etkinliklerle 15 Temmuz Çocuk Gazetesi hazırlanmıştır. Katılım sağlayan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazete İçeriği:

Kas

Okulumuz öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinde buluştular. Okul yöneticileri ve tüm öğretmenlerin katıldığı yemek etkinliği tüm öğretmenlerimizin birlikte vakit geçirmesine vesile oldu. Cumhuriyet Ortaokulu olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz turnuva da stratejik hamleleriyle rakiplerini yenmeye çalışırken hem yeteneklerini geliştirdi hem de keyifli dakikalar geçirdi. Müsabakalar sonun da öğrencilerimiz birbirleriyle taktiklerini paylaştı ve birbirlerini centilmence tebrik etti. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmenleri koordinatörlüğünde hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü anma programı, 10 Kasım Cuma günü okulumuzda gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler. Töreni hazırlayan öğretmenlerimiz ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

8/B VE 8/A ARASINDA YAPILAN TURNUVA MAÇI SONUCUNDA 8/B GALİP GELMİŞTİR(7-4)

Öğrencilerimizi tebrik ederiz

8. SINIFLA YÖNELİK LİSE TANITIM GEZİSİ DÜZENLENDİ

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMA PROGRAMI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ekm

5/B VE 5/A ARASINDA YAPILAN TURNUVA MAÇI SONUCUNDA 5/B GALİP GELMİŞTİR(6-2)

Ekm

6. VE 7. SINIFLAR ARASINDA OYNANAN TURNUVA MAÇININ GALİBİ 6. SINIFLAR OLDU (4-2)

CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMA PROGRAMI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ekm

2. BORÇKA TİYATRO FESTİVALİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GÖSTERİ YAPILDI.

OKULUMUZDA TÜM SINIFLAR DÜZEYİNDE 1. DENEME SINAVI YAPILDI