ARTVİN / BORÇKA - Cumhuriyet Ortaokulu

BEDEN EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİMİZ

May

Cumhuriyet Ortaokulu olarak okul içi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz ALİ YÖRÜR hakemliğinde Masa Tenisi turnuvası gerçekleştirdik.

May

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Ali YÖRÜR bu hafta okulumuzda cornhole oyununu öğretti.

May

ARTVİN MERKEZ'DEKİ LİSELERE GEZİ DÜZENLEDİK.

May

Okul, İlçe, İl ve Türkiye geneli deneme sınavlarına Borçka Cumhuriyet Ortaokulu olarak öğrencilerimizi katmaktayız.

May

Trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlkyardım Haftası" olarak kabul edilmiştir.

May

Borçka Cumhuriyet Ortaokulu olarak okul bahçemizde gerekli düzenlemeleri yapıp aynı anda 3 takıp sporu oyunu oynayabilecek hale getirdik.

May

Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır. (M. Kemal Atatürk)

12 Nisan 2023 Çarşamba Günü Zeka Oyunları İlçe Geneli Turnuvası yapıldı.

Cumhuriyet Ortaokulu olarak 5 farklı oyundan 4 ünde derece yapıp Artvin de yapılacak Zeka Oyunları Turnuvasına gitmeye hak kazandık.

Mrt

27 Şubat 2023 Pazartesi Gününden itibaren okulumuzda haftanın sınıfı projemizi uyguluyoruz.

Mrt

Geri dönüşümün en önemli amacı, atık çöp miktarını azaltmak ve kaynakların tükenmesini önlemek, kaynakların lüzumsuz kullanımının önüne geçmektir. Geri dönüşüm, katı atıkların taşınması ya da depolanması gibi sorunların da engellenmesini sağlar. Kaynakların olumlu yönde kullanılması çevreye, ekonomiye katkı sağlar.

Ock

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DONEM KARNE TORENIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ock

Cumhuriyet Ortaokulu olarak 2022- 2023 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Zeka Oyunları turnuvamizı gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik robotik kodlama kursu açıldı.

Ara

Cumhuriyet Ortaokulu olarak öğrencilerime Mesleki Tanıtım ve Kariyer Günleri düzenledik. Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri Programı; öğrencilerimize hedef belirleme, meslek seçimi ve alan seçimi basamaklarında yol göstermeyi hedeflemektedir.